Goed

Gezondere keuze

Met een gevarieerd assortiment voldoet Vrumona als jaren aan de vraag naar gezondere alternatieven. Wij willen hét verschil maken met gezondere keuzes. Door deze frisdranken bij u te kunnen aanbieden, spelen we in op de veranderende wensen van de consument die steeds bewustere keuzes maakt.
We verminderen de kilocalorieën, toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen in onze frisdranken en laten het aantal natuurlijke producten in ons assortiment groeien. Met een gevarieerd portfolio bieden we consumenten een gezondere keuze mét een lekkere smaak.  Met ‘Er is fris dat beter is’ willen we uw gasten helpen met het maken van een bewuste keuze binnen het frisdranken assortiment.

Klik hier voor meer informatie over Er is Fris dat beter is.

Lees verder
Gevarieerd

Krachtig Portfolio

Vrumona is trots op haar merken. Pepsi, SiSi, 7UP en Royal Club vormen samen al jarenlang een zeer sterke basis voor onze onderneming. Met onze bijzondere merken als Sourcy, Rivella en Crystal Clear maken wij de afgelopen jaren in Out of Home een sterke groei door. 
Wij bieden u een compleet assortiment aan frisdranken en zullen continue blijven vernieuwen om onze merken krachtig en relevant te houden voor u als ondernemer én voor uw gasten, zoals we dit al meer dan 70 jaar succesvol doen.

Klik hier voor meer informatie over ons totale assortiment.

Lees verder
Genoeg

Samen Ondernemen

Samen met haar partners wil Vrumona ervoor zorgen dat Nederlanders genoeg drinken met verfrissende keuzes. Samen ondernemen zit in ons DNA. Zo zijn wij ooit ontstaan uit een sterke samenwerking van enkele tientallen zelfstandige frisdrankenfabrikanten.
Het verschil maken we door zowel u als uw gasten goed te begrijpen en daar samen op in te spelen. Zo kijken wij niet alleen naar de kansen van vandaag, maar ook naar het succes van morgen. Precies om die manier hebben wij ons in de afgelopen 70 jaar ontwikkeld als betrouwbare en innovatieve partner. Door te blijven ontwikkelen en innoveren blijven wij voorloper in deze veranderende markt. Wij willen samen winnen en hebben flexibiliteit en ‘alles-kan-mentaliteit’ hoog in het vaandel staan. Wij willen écht waarde toevoegen.

Klik hier voor meer informatie onze visie op ondernemerschap.

Lees verder