Verkoopkanalen

Naast de traditionele horeca markt is Vrumona ook actief in catering, petrol en convenience. Deze verkoopkanalen staan onder druk, maar ons marktaandeel is de afgelopen jaren gestegen. Een uitstekende prestatie die het resultaat is van de versterking van onze partnerships met alle lagen in de keten: van klant tot groothandel. Onze out-of-home trade marketeers en verkoopteams hebben de focus gelegd op een specifieke strategische aanpak om te voldoen aan de behoeften van elke klant. Geen homogene benadering, maar tailor made. Daarnaast biedt ons assortiment met een gezondere keuze voor elk dorst natuurlijk net wat meer kansen in een veranderende markt.

Horeca

Binnen het horeca kanaal onderscheiden wij een aantal subkanalen: Hotels, restaurants, café/bar en sportkantines. Wij denken graag met u mee over het ideale frisdrankassortiment en welke zichtbaarheidsmaterialen u het meest gaan helpen om meer te verkopen. Daarnaast kunnen wij verschillende middelen inzetten om u en uw ondernemers te ondersteunen. Denk hierbij aan mystery guest visits, master classes, maar ook kunnen wij u helpen met personeelskleding en drukwerk.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Vrumona via 030-6568888.

Convenience

Als ondernemer in dit kanaal heeft u te maken met gasten, die op zoek zijn naar een snelle, maar zeker ook smaakvolle snack of maaltijd. 

Wilt u meer informatie over ons assortiment, activaties, strategieën en/of advies op maat? Dan kunt u contact opnemen met Sales Support via 030-6568888.

Catering

We onderscheiden in Catering 3 subkanalen: Onderwijs, Zorg en Bedrijfshoreca. Als ondernemer in dit kanaal heeft u dagelijks te maken met veranderende wet- en regelgeving, de gezondheidstrend en het benutten van extra verkoopmogelijkheden.

Wilt u meer informatie over ons assortiment, onze activaties, onze strategieën en/of advies op maat? Dan kunt u contact opnemen met Sales Support via 030-6568888.

Petrol

Als ondernemer in dit kanaal is het belangrijk om uw gasten te verleiden langer in de shop te verblijven en continue te verrassen met uw aanbod aan eten en drinken. 

Wilt u meer informatie over ons assortiment, onze activaties, onze strategieën en/of advies op maat? Dan kunt u contact opnemen met Sales Support via 030-6568888.