Sourcy NEW logo

Sourcy

Sourcy mineraalwater wordt gewonnen uit de Sourcy bron in Bunnik. De geschiedenis van deze bron gaat zo'n 1250 jaar terug. 
Het moment waarop het regenwater uit de pure en frisse lucht viel op de Utrechtse Heuvelrug. Het sijpelde eeuwenlang druppel voor druppel verder de bodem in en werd door talloze aardlagen gefilterd, gezuiverd en verrijkt met mineralen. Uiteindelijk kwam het diep onder de grond tussen ondoordringbare kleilagen tot rust.

Alles weten over Sourcy mineraalwater? Kijk dan op www.sourcy.nl

Lees verder

Sourcy Mineraalwater

Sourcy mineraalwater wordt nu gewonnen vanuit de bron op 130 meter onder het aardoppervlak. Sourcy natuurlijk mineraalwater is van nature zuiver en heeft een zacht karakter door de evenwichtige mineralenbalans. Het is natriumarm, zodat het geschikt is voor de bereiding van babyvoeding en zoutarme diëten. Sourcy is verkrijgbaar in Naturel, Licht Sprankelend, en Sprankelend.

Sourcy met Smaak

Water krijgt nu smaak met Sourcy Sprankelend met een vleugje vruchtenaroma. Met de heerlijk natuurlijke smaken framboos, citroen, grapefruit en mango speelt Sourcy in op de groeiende vraag in Nederland naar mineraalwater met een smaakje. Sourcy met smaak bevat 0 calorieën en past daarom perfect binnen een gezonde levensstijl.

Sourcy Fruit

Sourcy Fruit is Sourcy Sprankelend mineraalwater met het pure sap van fruit. Sourcy Fruit is er in de smaken Framboos Citroen en Citrus Cactus. 100% natuurlijk én laag in calorieën. Geniet vol van het leven met Sourcy Fruit!