SiSi

Nu nóg lekkerder en verlaagd in suiker

De fris- en fruitdranken van SiSi zijn nu verlaagd in suiker en nóg lekkerder. Dat is dus onbezorgd genieten. De lekkere tropische smaken van SiSi zijn er in verschillende soorten en maten. Voor een zomers momentje tussendoor – of je nou thuis of onderweg bent.
SiSi is het oudste eigen merk van Vrumona. Het merk is vooral bekend door SiSi Sinas, maar het SiSi portfolio bestaat uit veel meer lekkere en fruitige producten.

In 1937 is SiSi ontstaan onder de naam Si-Si wat de vertaling was van het merk Ja-Ja (dat een jaar eerder op de markt kwam met een koolzuurhoudende grapefruitlimonade). SiSi wordt sinds 1951 gemaakt door Vrumona. SiSi is groot geworden met Sinas, maar wij hebben het assortiment nu verbreed met 4 extra No Bubbles smaken! SiSi is verkrijgbaar in handige verpakkingen voor thuis of onderweg.

SiSi bevat 30% minder suiker en calorieën dan vergelijkbare fris- en fruitdranken. Dus ben jij lekker verantwoord bezig? Ook dan kun je onbezorgd blijven genieten van SiSi!<BR><BR>

Ga voor meer informatie over SiSi naar de website.

Lees verder

Het assortiment

SiSi heeft voor iedereen een lekkere tropische smaak, ook zonder koolzuur! SiSi No Bubbles is verkrijgbaar in de smaken Orange, Mango, Strawberry en de nieuwe Exotic. Als je wel van bubbels in je drank houdt, dan is SiSi Sinas dé drank voor jou.
Kijk verder