Rivella logo v2

Rivella

Rivella is de frisdrank voor iedereen die geen poespas nodig heeft en daar trots op is. De wereld is al schreeuwerig en druk genoeg. Wees gewoon lekker jezelf, da’s wel zo naturel. En voor degenen die het nog niet weten: Rivella is een licht sprankelende en lekker verfrissende frisdrank met natuurlijke ingrediënten en slechts 5kcal per 100ml! 

Rivella is van oorsprong een Zwitsers merk en is in 1957 naar Nederland gehaald door de Coöperatieve Condensfabriek Friesland (CCF) in het Friese Wolvega. In 1958 introduceerde Rivella de eerste suikervrije frisdrank in Europa in de Friese restaurants en supermarkten. Nog steeds heeft Rivella veel trouwe liefhebbers in het Noorden. Door de spraakmakende campagne ‘Beetje vreemd, maar wel lekker’ in de jaren ’90 is Rivella een zeer bekend merk geworden. Iedereen kan zich de reclames nog goed herinneren. Tegenwoordig is Rivella een gevestigd merk dat je tegenkomt onder de slogan: ‘naturel is wel zo lekker’.

Meer weten over Rivella? Ga dan naar www.rivella.nl.

Lees verder

Het assortiment

Naast Rivella Original zijn ook de smaken Rivella Green Tea en Rivella Cranberry verkrijgbaar. Alle smaken van Rivella bevatten slechts 5kcal per 100 ml.
Lees verder