Pago_logo

Pago

Elke fles van Pago bevat niets meer dan puur fruit. Geen kunstmatige smaakstoffen, geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige kleurstoffen. Wat dan wel? Alleen het beste, zongerijpte fruit. 

Pago is opgericht in 1888 door de gebroeders Pagitz in Oostenrijk. De naam Pago is een samenvoeging van de naam Pagitz en het Duitse woord Obst, wat fruit betekent. Vandaag de dag is Pago een premium sappenmerk en wordt in meer dan 40 landen verkocht in vele verschillende unieke smaken. Alleen de hoogste kwaliteit vruchten wordt vanuit de hele wereld geselecteerd om zo het allerlekkerste 100% natuurlijke sap te kunnen maken. De superieure kwaliteit en het premium imago hebben ertoe geleid dat Pago in Europa marktleider is.

Elke slok van Pago is iets speciaals. Een pure en onmiskenbare traktatie. Een fruitige samenstelling die de smaakpapillen verwent. Geen wonder dat Pago de duidelijke winnaar is bij elke smaaktest - ongeacht welke van de vele Pago vruchtensap specialiteiten wordt geprobeerd: een klassieke smaak, een exotische smaak, of een heerlijke combinatie van smaken. Een slokje van een van deze lekkernijen is genoeg om je het gevoel te geven van leven in het paradijs!

Sinds 2012 is Pago Nederland als licentiemerk aan het portfolio van Vrumona toegevoegd. Door de jaren heen is Pago continu blijven innoveren en heeft het steeds nieuwe smaken geïntroduceerd die aansluiten bij de behoeften van de markt. In 2012 zijn twee biologische sappen aan het portfolio van vruchtensappen toegevoegd.

Lees verder

Het assortiment

Pago vruchtensap specialiteiten: een klassieke smaak, een exotische smaak, of een heerlijke combinatie van smaken. Een slokje van een van deze lekkernijen is genoeg om je het gevoel te geven van leven in het paradijs!
Lees verder