Royal Club

Al sinds 1939 is Royal Club dé frisdrank voor volwassenen. Royal Club staat voor kwalitatief en biedt de consument een ruime keuze in fris, maar dan net iets spannender. Met een verfijnde volle smaak en een verrassende bite blijft Royal Club iedere keer weer verrassen. 
Lees meer

Crystal Clear

Crystal Clear is gemaakt van zuiver bronwater, bevat natuurlijke fruitaroma’s en vrijwel geen calorieën: minder dan 1kcal per 100ml.

Lees verder

Rivella

Rivella is de frisdrank voor iedereen die geen poespas nodig heeft en daar trots op is. Wees gewoon lekker jezelf, da’s wel zo naturel.

Lees meer

Sourcy

Sourcy natuurlijk mineraalwater is van nature zuiver en heeft een zacht karakter door de evenwichtige mineralenbalans. Sourcy is verkrijgbaar in de varianten Naturel, Sprankelend en Sprankelend met Smaak.
Lees meer

Sourcy heeft de smaak te pakken

Water krijgt nu smaak met Sourcy Sprankelend met een vleugje vruchtenaroma. Met de heerlijk natuurlijke smaken framboos, citroen, grapefruit en mango speelt Sourcy in op de groeiende vraag in Nederland naar mineraalwater met een smaakje.
Lees verder

Sourcy Fruit

Sourcy Fruit is Sourcy Sprankelend mineraalwater met het pure sap van fruit. Sourcy Fruit is er in de smaken Framboos Citroen en Citrus Cactus. 100% natuurlijk én laag in calorieën. Geniet vol van het leven met Sourcy Fruit!


Sourcy Vitaminwater

Sourcy Vitaminwater is heerlijk dorstlessend en de ideale drank voor een kleurrijk verfrismoment. Sourcy Vitaminwater past binnen een bewuste levensstijl, want het bevat ongeveer de helft minder calorieën en suiker dan reguliere frisdrank.


Lees meer

Sourcy Water met een Fruitsmaakje

Sourcy Water met een Fruitsmaakje is 100% natuurlijk en zonder bubbels, E-nummers, zoetstoffen, suikers en zuren die de tanden aantasten. Het bestaat voor meer dan 99% uit fris bronwater met een vleugje aardbei of appelsmaak. Sourcy Water met een Fruitsmaakje maakt water drinken leuker én makkelijker voor kinderen. Het mag de hele dag!

Pepsi

Pepsi is dé jonge, eigenzinnige en rebelse cola. Altijd verfrissend en net even anders. Je komt Pepsi tegen op de grootste dance events, in de mooiste uitgaansgelegenheden, de kantine van je sportclub en natuurlijk de supermarkt bij jou om de hoek. In een blinde smaaktest werd Pepsi door consumenten gekozen als de lekkerste cola.
Lees meer

7up

Als marktleider blijkt keer op keer dat de smaak van 7UP onovertroffen is. 7UP heeft fans over de hele wereld! Naast 7UP, de heerlijk verfrissende lemon & lime drank met tintelende bubbels, voert Vrumona de suikervrije variant 7UP Free, same great taste als de gewone 7UP, maar zonder suiker.
Lees meer

SiSi

Nu nóg lekkerder en verlaagd in suiker


De fris- en fruitdranken van SiSi zijn nu verlaagd in suiker en nóg lekkerder. Dat is dus onbezorgd genieten. De lekkere tropische smaken van SiSi zijn er in verschillende soorten en maten. Voor een zomers momentje tussendoor – of je nou thuis of onderweg bent.

Lees meer
Climax_logo

Climax

Climax is een energy drink met diverse kruidenextracten, waarvan de krachtgevende werking in wetenschappelijke literatuur wordt beschreven. Deze frisse energydrink bevat koolzuur, maar minder dan de traditionele energy drinks – precies genoeg om lekker door te drinken. 

Inmiddels staat het merk internationaal goed op de kaart: Climax wordt verkocht in Duitsland, Australië, De Bahamas, Nigeria en tal van andere landen. 
Lees verder

Gatorade

Gatorade is een sportdrank die sporters helpt om voor, tijdens en na de training of wedstrijd hun vochtverlies optimaal aan te vullen. De verschillende smaken maken Gatorade tot de nummer 1 sportdrank voor recreatieve sporters en professionals. 
Lees verder
Mountain_Dew_logo

Mountain Dew

Mountain Dew Regular is een frisdrank met cafeïne en citrusextract. Het zet je zintuigen op scherp en lest je dorst als geen ander! Mountain Dew Regular wordt verkocht in een 25cl blikje.

Al jaren inspireert Mountain Dew mensen over de hele wereld om hun eigen ding te doen. Mountain Dew is een innovatief merk dat sterk verbonden is met action sports en uitdaging. Oorspronkelijk uit de VS en met roots in de skatewereld motiveert het merk om grenzen te verleggen en alles uit het leven te halen. ‘It doesn’t matter what you do, but how you Dew!’ Mountain Dew heeft een verfrissende one-of-a-kind citrussmaak. Het is een dorstlessende frisdrank met cafeïne en een laag koolzuurgehalte. Kenmerkend voor het frisdrankmerk is de gewaagde kleur.

Geschiedenis
Mountain Dew is een frisdrank met een lemon-limesmaak die zijn oorsprong vindt in Knoxville, Tennessee in de Verenigde Staten. De frisdrank is populair in grote delen van de Verenigde Staten en was in Nederland lange tijd alleen verkrijgbaar via import. Sinds begin 2013 startte Vrumona met de productie en verkoop van Mountain Dew in Nederland.

This is how we Dew!

Al jaren inspireert Mountain Dew mensen over de hele wereld om hun eigen ding te doen. Met roots in de skatewereld inspireert het merk je om grenzen te verleggen en alles uit het leven te halen. Een drankje buiten de gebaande paden: a liquid like no other!

Bekijk de Mountain Dew websites voor meer informatie:

Mountaindew.nl

Facebook.com/MountainDewNL 

Youtube.com/MountainDewNL

Lees verder

Pago

Elke fles van Pago bevat niets meer dan puur fruit. Geen kunstmatige smaakstoffen, geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige kleurstoffen. Wat dan wel? Alleen het beste, zongerijpte fruit.
Lees verder