Naturalicious

Naturalicious

Europe’s first hi-tech health company

Wij geloven dat de kracht van groente en fruit immens groot is. De natuur bevat superpowers. Het is ons doel om alle superpowers uit de natuur beschikbaar te maken voor iedereen. Wij gebruiken innovatieve technologieën om de kwaliteit en houdbaarheid van 100% rauwe en natuurlijke cold pressed juices en snacks te verbeteren. We beloven verder niets toe te voegen. Supercharge yourself now!

 

Iedere stap, van dirt to doorstep, doen we zelf.

 

We are farmers

We bezitten 3650 hectare land waarop we onze eigen groente en fruit verbouwen.

Hierdoor kunnen wij ons sap eigenhandig naar een next level tillen. Want we kiezen uiteraard alleen de beste kwaliteit voor Naturalicious. Own grown is grown known.

 

We are scientists

Het beste fruit en groente ter wereld verdient ook de beste behandeling. Dat betekent voor ons cold-pressen, eindeloos testen en proeven om de meest unieke en waanzinnige smaken te creëren. Cold pressed betekent dat we groente en fruit langzaam en voorzichtig persen zonder het sap te verhitten. Dit proces duurt iets langer, maar vitaminen, mineralen en enzymen gaan minimaal verloren. Hierdoor bevat Naturalicious meer superpowers dan standaard geperst sap.  

 

We are hi-tech

We maken gebruik van hi-tech om het cleanste sap ter wereld te maken. Natuurlijk, safe, super gezond en lang houdbaar. Dankzij de HPP (High Pressure Processing) techniek worden de bacteriën in het sap tot maar liefst 45 dagen geïnactiveerd waardoor er langer van ons sap genoten kan worden.

 

Thank you nature

Meer weten over Naturalicious? Ga dan naar www.naturalicious.eu

 

Lees verder

Het assortiment

Naturalicious 100% rauwe en natuurlijke cold pressed groente- en fruitsappen zijn verkrijgbaar in 7 waanzinnige smaken. Een flesje van 250 ml bevat bijna een halve kilo aan groente en fruit.