Mountain_Dew_logo

Mountain Dew

Mountain Dew Regular is een frisdrank met cafeïne en citrusextract. Het zet je zintuigen op scherp en lest je dorst als geen ander! Mountain Dew Regular wordt verkocht in een niet te missen unieke neon-groene PET-fles van 500 ml en een 33cl blikje.

Al jaren inspireert Mountain Dew mensen over de hele wereld om hun eigen ding te doen. Mountain Dew is een innovatief merk dat sterk verbonden is met action sports en uitdaging. Oorspronkelijk uit de VS en met roots in de skatewereld motiveert het merk om grenzen te verleggen en alles uit het leven te halen. ‘It doesn’t matter what you do, but how you Dew!’ Mountain Dew heeft een verfrissende one-of-a-kind citrussmaak. Het is een dorstlessende frisdrank met cafeïne en een laag koolzuurgehalte. Kenmerkend voor het frisdrankmerk is de gewaagde kleur: Mountain Dew wordt verkocht in een niet te missen unieke neon-groene PET-fles van 500 ml

Geschiedenis
Mountain Dew is een frisdrank met een lemon-limesmaak die zijn oorsprong vindt in Knoxville, Tennessee in de Verenigde Staten. De frisdrank is populair in grote delen van de Verenigde Staten en was in Nederland lange tijd alleen verkrijgbaar via import. Sinds begin 2013 startte Vrumona met de productie en verkoop van Mountain Dew in Nederland.

Mountain Dew Game Fuel
Er is nu ook een 2e smaak verkrijgbaar in de range van Mountain Dew: Mountain Dew Game Fuel. Mountain Dew Game Fuel is een frisdrank met cafeïne en citrus- en kersensmaak.

Game Fuel heeft hetzelfde uitdagende karakter, maar nu met een opvallende rode kleur. Het is Mountain Dew met iets extra’s, Mountain Dew with a rush of Cherry! De kersensmaak is niet het enige wat Game Fuel te bieden heeft. Net als gewone Mountain Dew is Game Fuel sterk verbonden met action sports, maar Game Fuel richt zich ook op iedereen die van gamen houdt. Met Mountain Dew Game Fuel is de Mountain Dew range dus bij grensverleggende buitenactiviteiten, en ook tijdens het spelen van videogames een perfecte frisdrank.

This is how we Dew!

Al jaren inspireert Mountain Dew mensen over de hele wereld om hun eigen ding te doen. Met roots in de skatewereld inspireert het merk je om grenzen te verleggen en alles uit het leven te halen. Een drankje buiten de gebaande paden: a liquid like no other!

Bekijk de Mountain Dew websites voor meer informatie:

Mountaindew.nl

Facebook.com/MountainDewNL 

Youtube.com/MountainDewNL

Lees verder